"Eğitim çocuğu sevmekle başlar." M.Kemal ATATÜRK

30 Nisan 2013 Salı

30 NİSAN 2013 SALI GÜNÜ MADALYA SAHİPLERİ

AYŞENAZ ÇELEPİ EFE DEMİRCİ İSMAİL ŞAHİNOĞLU ARDA AKMAN OSMAN YILDIZ Bu öğrencileri örnek davranışlarından dolayı tebrik ediyorum. Kurallara uygun davranışlar sergilemeleri nedeniyle bugün madalya takmaya hak kazandılar. ALKIŞI hak ettiler .

29 Nisan 2013 Pazartesi

2-A'nın En Güzel Yazarları

IRMAK YILDIZ, EMİRHAN ÇOBAN, KAREN KUTAY, ZEHRA EREN, LEYLANUR KÖK, YASİN ORUÇ, SILANUR HENDEK zamanında, temiz, özenli şekilde yazınızı tamamladığınız ve defterinizi düzenli kullandığınız için sizleri tebrik ediyorum.

29 NİSAN MADALYA SAHİPLERİ

KAREN KUTAY EYÜP TİRYAKİ MUSTAFA ERKAM ÇAPKIN RANA ONAT ZEHRA EREN İsimli 2-A sınıfı öğrencileri örnek davranışları nedeni ile 29 Nisan Pazartesi günü madalya takmayı hak etmişlerdir. Örnek davranışları için onları kutluyoruz ve devamını diliyoruz. TEBRİKLER :) :) :)

26 Nisan 2013 Cuma

26 NİSAN CUMA GÜNÜ MADALYA SAHİPLERİ

25 Nisan Perşembe günü sınıf kurallarına uygun davranmaları, derse katılımları, görevlerini yerine getirmiş, sorumluluk sahibi olduklarını sergilemiş olan LEYLANUR KÖK RANA ONAT YASİN ORUÇ EMİRHAN ÇOBAN GÜLÇİN KERSE isimli öğrenciler 26Nisan Cuma günü madalya taşımaya hak kazanmışlardır. Bu öğrencileri tebrik ediyor ve davranışlarından dolayı onlarla gurur duyuyoruz.