"Eğitim çocuğu sevmekle başlar." M.Kemal ATATÜRK

5 Şubat 2010 Cuma

TATİL TESTİ-3-

Evet Sevgili Şrinlerim; tatil bitmek üzere son günlerinizi faydalı bir şekilde geçirebilmeniz için yeni testiniz aşağıdaki linkte...

http://www.4shared.com/file/215554086/52740106/tatil_testi_3.html

2 Şubat 2010 Salı

TATİL TESTİ-2-

Sevgili Şirinlerim eminim bukadarda evde oturmaktan canınız sıkılmaya başlamıştır.İşte sıkılmadan,kendiniz için çok faydalı bir egzersiz yapmanız için Tatil Testi 2 aşağıdaki linki tıklayıp hemen testinizi çözün ve beyin hücrelerinizi canlandırın.

http://www.4shared.com/file/213974073/cb544f67/tatil_testi_2.html

1 Şubat 2010 Pazartesi

ZEKA SORUSU

Sevgili şirinlerim aşağıdaki zeka sorusunun cevabını iyice düşünün bulduğunuz cevab bir kağıda yazın okul açıldığında bana getirin bakalım doğru yanıtlamış mısınız?

SİZ OLSAYDINIZ
Bir suçluya 2kutuyla birlikte 10'u siyah 10'u beyaz olmak üzere 20 top veriliyor.
Kral suçluya öyle der:
-Bu topları kutuya istediğin gibi yerleştirebilirsin, ben daha sonra senin yanına gelip kapakları kapatılmış bu iki kutudan birini seçeceğim.Ardından bu seçiğim kutudan gözlerim kapalı olarak rastgele birtop seçeceğim.Seçtiğim top siyahsa öleceksin, beyazsa yaşayacaksın.
Siz olsaydınız, yaşama şansınızı artırmak için topları kutulara nasıl koyardınız?

MATEMATİK ZİHİNDEN İŞLEM TESTİ

Sevgili Şirinlerim;
Bu PPS test şeklinde hazırlanmıştır.İşlemleri yaparken kendinizi kandırmayın, lütfen zihinden yapın.Sorunun cevabı hangi şıksa bir kağıda yazın.Sorunun cevabını bulduğunuzda o şıkkın tam üzerine tıklayın.Yanlış yerlere tıklama durumunda doğru yaptığınız soru yanlış, yanlış yaptığınız soru doğruymuş gibi çıkabilir.Bu nedenle tüm sorular bittikten sonra cevap anahtarı karşınıza gelecek.Kağıda yazdığınız cevaplarınızı cevap anahtarı ile karşılaştırınız.
Aşağıdaki linki tıklayıp kendinizi test edin.Bakalım neleri hatırlıyorsunuz neleri unutmuşsunuz.Unuttuğunuz konuları tekrar etmeyi unutmayın.

http://www.4shared.com/file/213006248/4b095411/benim_zihindenislem_test.html

OKUMA HIZLANDIRMA SUNUSU

Sevgili şirinlerin emin bana verdiğiniz sözü tutarak her gün kitap okuyorsunuz.Kendinizi ne kadar geliştirdiğinizi test etkmek için aşağıdaki linki tıklayı PPS'deki şiiri okumalısınız.Yeni yazı gelmeden öncekini okuyabilmelisiniz, yani atlamadan çıkan her yazıyı zamanında okuyabilmelisiniz;eğer okuyamıyorsanız daha çok okuma yapmalısınız.

http://www.4shared.com/file/213001219/dcaea87b/la_fontaine.html